Når man først starter ud med at fiske så kan det godt være lidt svært at finde rundt i. Hvilke søer skal man fiske i? Skal man fiske kystfiskeri eller Put and Take søer? Skal man flue fiske eller spinne eller noget helt 3.? Der er dog en god løsning, hvis man er nybegynder, der gerne vil have nogle succesoplevelser med at fiske.

Put And Take Søer

Disse søer er lavet til at man skal kunne fange fisk forholdsvis nemt. Her kan man fange fisk selvom man ikke rigtigt ved hvad man laver. Fiskene er nemlig samlet i en forholdsvis lille sø i forhold til det store hav. Dette gør det naturligvis noget nemmere at fange en af de fisk der er i søen. I disse søer behøver man heller ikke at have det helt vilde grej for at kunne fiske. Mange gange behøver man ikke engang at have en fiskestang. Dette er tit noget man kan leje henne ved søerne. Dette er altså en rigtig god måde at prøve fiskeri af på og se, om det er noget for en. Selvom der er mange nybegyndere ude på disse søer, så er der også mange øvede, som elsker at fiske i disse søer.

Hvad kan man fange?

I danske søer er det ørreder man kan fange. Der er en del forskellige ørreder man kan komme hjem med, så det er ikke helt det samme hver gang. Disse bliver brugt fordi de tit bider på krogen, men ikke så tit at en mand kan fange alle fiskene på en dag. De er meget afbalanceret i forhold til, at ejeren at søen også skal tjene penge på det. Det kan godt være, det er billigere at købe en frossen ørred i Fakta, men disse smager bare lidt bedre og er mere friske.