Du kender det sikkert godt. Pludselig er pæren gået, trappen trænger gevaldigt til en vask, og du har i øvrigt længe kigget på dine vinduer og tænkt, at de skal vaskes. Du kender udmærket til de praktiske opgaver, der skal udføres i din ejendom – men tiden har været knap, og du har endnu ikke fundet de rette tidspunkter at gøre det på.

Fortvivl ej. Hvis du har brug for en hjælpende hånd til at udføre en række vedligeholdelsesopgaver i din ejendom, kan du kontakte en ejendomsservice.

Læs mere hos Glad Ejendomsservice.

Hvad er en ejendomsservice?

Som navnet antyder, er en ejendomsservice en service, der tilbyder en bred pallette af forskellige arbejdsopgaver i både boligforeninger og erhvervsejendomme. Det er ydelser, som spænder lige fra trappevask til tagrensning og facaderens.

Derudover har du mulighed for at hyre en gårdmand eller vicevært i samme ombæring. Der er ikke grænser for, hvad en ejendomsservice kan hjælpe dig med. Det kommer selvfølgelig som udgangspunkt an på behov og præferencer til lige præcis din ejendom.

Har du for eksempel i en længere periode manglet en vicevært i din boligforening? Så kan du kontakte en lokal ejendomsservice og forhøre dig om en viceværtordning. En vicevært er en god løsning, hvis du ønsker mere vedligeholdelse. Det er især fordelagtigt, hvis beboerne i ejendommen ikke selv har hverken tid eller overskud til at udføre de vedligeholdelsesopgaver, der løbende skal håndteres. Derudover er en vicevært ideel i situationer, hvor der akut opstår behov for en hjælpende hånd.

Dit valg 

Det er helt og aldeles dit valg – og selvfølgelig de øvrige medarbejdere eller beboere i ejendommen – som vurderer, hvilke ydelser der er behov for. Hos en ejendomsservice kan du derfor selv udpege de ydelser, du gerne vil have foretaget. Hvis der er mere end bare én, har du mulighed for at få samlet pris, der dækker over flere arbejdsopgaver.