Her kan du finde en hel masse materialer til kreative landskabdesign. Kun fantasien sætter grænser for de projekter, du kan skabe. Det kan være kanter af corten, plast eller stål, som skal anvendes til at afgrænse bede i en ny haveindretning. Eller det kan være græsarmering i miljøvenlige materialer, som kan hjælpe med at holde jorden jævn på alt fra parkeringspladser til ridehaller. Rådfør dig med eksperterne allerede i dag, og kom straks i gang med at skabe den have eller det udendørsareal, du går og drømmer om.

Selvforsyning

Med god grund er både selvforsyning og biodiversitet nøgleord i tidens havedesign. Det er nemlig dejligt for både maven, pengepungen og miljøet at kunne forsyne sig med frugt og grønt fra egen have. I den forbindelse er det et grundlæggende første trin at få omlagt haven, således at den er ideel at gro grøntsager i. Det kræver bede, som er afgrænsede fra hinanden. Således kan de frø, man sår, få de allerbedste betingelser for at spire og gro sig store og stærke.

Biodiversitet

Det er ligeledes vigtigt at tænke miljøet og insekterne med, når man anlægger sin have. Mange arter har nemlig mere og mere strenge levevilkår, og det kræver ændring i menneskers handlinger og adfærd i og med naturen. Det er nemlig i store træk menneskeskabte forandringer, der har gjort livet svært for planter og dyr. Det må vi rette op på, og alle kan starte med at skabe gode forhold i den jord, de råder over i have eller andre områder.

Heldigvis sker der også store fremskridt i diverse danske kommuner. De tænker nemlig over biodiversitet, og lader på mange offentlige naturområder naturen løbe lidt løbsk. Det kan tage sig ganske vildt og uordenligt ud ved første øjekast. Men kigger man bedre efter, så ser man, at det er fint, pænt og naturligt.