Hvornår er det hyggetid i din familie? Er det torsdag aften eller søndag formiddag? Det gør ikke så meget, hvornår det er. Men der er nu ikke noget som hyggeligt samvær med familien, når man ikke har andre planer. Så kan I spille spil og spise noget, I ikke spiser til hverdag.

Når der skal hygges med familien, er brætspil en god aktivitet. Det er roligt, men stadig spændende, og alle kan være med. I kan spille de nyeste spil på markedet, eller I kan støve de gamle klassikere af og fx tage et spil Stratego.

Stratego

Når det er spilletid, kan I finde den gode gamle klassiker Stratego frem. Det er et spil, hvor alle kan være med. Stratego regler er relativt enkle. Der er dog også plads til at tænke taktisk og planlægge sit spil.

Har I et gammelt Stratego-spil liggende på loftet, så find det frem til næste spilleaften. Det kan være, I så lige skal have genopfrisket jeres Stratego regler, men det går hurtigt. Ligger de ikke i spilleæsken mere, kan I gå online og finde Stratego regler med forståelige forklaringer.

Madlavning

Det kan også være hyggeligt at bruge søndag formiddag på at gå i køkkenet sammen. Så kan I være fælles om at tilberede et lækkert måltid eller en snack. I kan bage en kage, eller I kan lave rigtig søndagsmorgenmad.

Lav fx en portion pandekager. Det er nok ikke noget, I får hver dag. Der er lidt arbejde i at stå og stege hver pandekage. Men søndag formiddag kan det være hyggeligt at være fælles om at lave noget lækkert. Har du ikke lige en opskrift på pandekager liggende, så se her. Ved du ikke, hvad I skal fylde i pandekagerne, så spørg familien. Så kan alle byde ind med deres idéer og det bliver endnu mere et fælles projekt.