Ønsker du at blive klogere på, hvad ejendomsservice er – så kan du her blive langt klogere. Der findes mange fordele, hvis man vælger denne løsning. Det giver dig garanti for pæne, ordentlige forhold og samtidig friheden og fleksibilitet i, at du ikke selv – uge efter uge – skal finde løsningerne. Ejendomsservice er med andre ord en service, der udføres i en ejendom med henblik på renovation, vedligehold og forbedringer. Det spænder bredt og dækker et stort felt af serviceopgaver. Man ser ofte, at der i større boligbyggerier anvendes denne løsning.

Hvad tilbyder ejendomsservice?

Ejendomsservice tilbyder en bred vifte af services. Du kan tilpasse den service, du ønsker, til de behov du har. De mest typiske services er følgende;

  • Trappevask: Her kan man ugentligt – eller hver anden uge – få vasket og støvsuget trapperne i opgangen. Det er ofte en bedre idé end at forsøge at lave ordninger, hvor beboerne selv står for at ordne dette. I mange tilfælde bliver det da ikke gjort hverken ordentligt eller hyppigt nok. Med denne service er du garanteret, at du altid har rene trapper.  
  • Få styr på gården: Hvis du har et lejlighedskompleks med en dertilhørende gårdhave – eller bare en almindelige gård – kan det være ganske fordelagtigt at hyre en såkaldt gårdmand. Hvis der eksempelvis er græs i gården, skal dette også klippes jævnligt i sommerhalvåret. Derudover skal hækken og bedene holdes pæne, og der skal også samles affald op, hvis nogen har smidt noget. At ansætte en gårdmand er derfor en god idé, hvis man vil sikre, at gården altid ser indbydende, velholdt og hyggelig ud.  
  • Vicevært: Ydermere kan du også gennem ejendomsservice finde løsningen på en vicevært. Det er nemlig muligt at få kompetent hjælp til at udføre forskellige opgaver relateret til viceværtsfaget.

Derudover kan du også finde mange andre services til ejendommen – eksempelvis alge- og friserens.