Når man når op i en bestemt alder, så har man også lidt mere tid til det hele. Her kan man endelig få plantet nogle urter i haven, og man kan også endelig få helt styr på badeværelset, som nok aldrig har været det rum, man helst ville gøre helt perfekt.

Som senior finder man dog ud af, hvor rart det faktisk er at have et godt badeværelse, og det kan du se mere om herunder.

Hyggelig stemning

Det er ikke kun unge mennesker, som kan se det fede i at have en hyggelig indretning i alle rum. Nej også når man er senior kan det give rigtig god mening at gøre noget ud af de små detaljer, hvilket blandt andet kunne være på badeværelset, selvom det lidt er et rum, som nogle gange bliver glemt.

Her kan man eksempelvis hænge nogle fine ting på væggene, skifter greb på skuffer og skabe eller måske endda få sat gang i en renovering, så det hele bliver, som man gerne vil have det. Der er mange muligheder for at få et hyggeligt badeværelse.

Muligheden for at klare alt selv

Udover at man også kan gøre badeværelset til et hyggeligt sted at være, kan der for seniorer også være nogle andre behov forbundet med badeværelset. Man begynder så småt at mærke, at kroppen ikke kan holde til lige så meget, som den kunne engang, men man har måske også svært ved at skulle have hjælp til intime ting af andre mennesker.

I forhold til at gå i bad, kan det eventuelt være smart med en badebænk, så man netop bedre kan klare det selv. Så kan man stå lidt op, når man synes, at man kan holde til det, men man har også muligheden for at sætte sig ned, hvis man ikke har kræfter nok.