Vi ønsker selvfølgelig at vores børn skal have det allerbedste, og det gælder også indenfor ting som barnevogne.

Barnevognen bliver dit barns anden seng, og det er derfor vigtigt at du finder en der er ordentligt. Barnevogne kan være dyre, og det er der god grund til. Der findes en lang række sikkerhedsforanstaltninger som barnevognene skal leve op til for overhovedet at måtte komme i produktion.

Du kan finde barnevogne billigt steder på nettet, men så risikere du også at den enten har snydt sig igennem sikkerhedsforanstaltningerne eller kun knap lever op til dem.

Det værste, der kunne ske

Køber du en barnevogn, er det værste der kan ske at din barn falder ud og slår hovedet mod fortovet eller på anden måde kommer til skade. Vi ønsker vores børn intet ondt, og barnevognen bør derfor også opretholde sin del af aftalen, og holde barnet sikkert.

Siderne på barnevognen skal gerne være høje så barnet ikke ruller udover ved et uheld, og ideelt er det hvis der er seler som du kan spænde dit barn ind i hvis de har en tendens til at ville prøve at kravle ud.

Sov sødt og hav dejlige drømme

Udover at du kan bruge barnevognen til at transportere dit barn, fungere barnevognen også som en seng til dit barn, som du kan have med dig hvor end du går hen.

Det materiale som dit barn skal ligge på skal derfor også være en ordentlig blanding mellem blød og hård, så dit barn kan få den bedst mulige søvn mens i er ude og gå.

Udover dette er det selvfølgelig ideelt hvis barnevognen har en såkaldt ”hætte” så du kan skærme dit barn fra den stikkende sol.

Vil du vide mere om hvordan du kan teste barnevogne, så klik her.